Besplatna legalizacija – Grad Zagreb

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dvoje zagrebačkih klijenata nam je odustalo od već započete legalizacije jer su čuli i provjerili da u Savskoj cesti 41 – ‘Zagrepčanka’ – 8. kat, djeluje ured koji besplatno legalizira. Bilo mi je to isprva čudno, ali istina je: i Milan Bandić, gradonačelnik se (i to već odavno te izgleda prilično masovno) bavi legalizacijama, ima ad hoc ured ‘Pomoć građanima u vezi s legalizacijom objekata’ u kojem rade birani geodeti, arhitekti i pravnici a klijente mu upućuju sa Infopulta na Trgu Stjepana Radića 1. Besplatni telefon: 0800 1771

Oglas: http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=47016

Dakle i to je moguće. Kako to da prije nismo uočili tu mogućnost? Kome bi uopće mogla pasti na um takva zamisao? Pa to je predobro da bi bilo istinito. Ne samo da će vam izraditi elaborate, već će vam potom de facto isti taj ured donijeti Rješenje o komunalnom doprinosu i izdati Rješenje o izvedenom stanju. Tko to ne bi prihvatio? Molim vas prije nego nas kontaktirate, provjerite na gradskom Infopultu jeste li evidentirani (?) i ispunjavate li kriterije (?) za besplatnu legalizaciju o trošku svih nas.

Ako netko eventualno nije evidentiran ili ne ispunjava uvjete ovdje smo, radimo to za sitan novac. Provjerite akciju Slobodni graditelj .

9 thoughts on “Besplatna legalizacija – Grad Zagreb

  1. Zove me kolega, ima tome par tjedana, na mobitel s jedne od tribina za legalizaciju, ne sjećam se više, mislim u Šestinama, i kaže: Pogodi tko nam je došao voditi tribinu!
    Neki dan objašnjava nam jedna stranka: Ne ne, niste u pravu, nama je sam Gradonačelnik rekal da to nebu trebalo, bil’ nam je na tribini kod nas.
    Eto kako se lijepo i besplatno (ne za nas, naravno) mogu provoditi kampanje pod krinkom legalizacije.

  2. I onda tamo obećava smanjenje komunalnog za daljnjih 50%, to prenesu mediji – a nepuni mjesec dana poslije uputi skupšini potpuno drugačiji prijedlog, besplatno do 200 kvadrata samo za legalizaciju :) Onda osnuje ured i kao zbog štednje ne zaposli inženjere već ih plaća putem ugovora o djelu – a to je dvaput skuplje! Što li tek radi kad ga nitko ne vidi…

  3. Pingback: Welcome to a new friend: Magic of Besplatna legalizacija – Grad Zagreb | Legalizacija HR | Hey Sweetheart, Get Me Rewrite!

Odgovori

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s